Browsing Tag

респирторни инфекции

Не загадувањето, туку „имунитетскиот долг“ е причина за респираторните инфекции кај децата

Увидот во болницата во Гевгелија, кој го изврши стручен тим од Детската Клиника, покажа дека причината за респираторните инфекции кај децата - кои не се карактеристични за летниот туку за зимскиот период, воопшто не е загадувањето на…