Browsing Tag

руски војници

Продажбата на играчки-скелети нема врска со војната во Украина

Написот што е споделен во постот преку  кратко видео од 6 секунди манипулира дека во украинските продавници има  играчки кои претставуваат останки од руски војници. Од самото видео јасно се гледа дека прикажаните играчките се во одделот…