Browsing Tag

сценатрио

Сценариото од Рокфелер фондацијата, објавено во 2010, не е план за ковид-пандемија

Сценариото за кое се говори во видеото што се споделува на Фејсбук, не е никаков таен документ, туку е јавно објавен на интернет пред 9 години. Извештајот не содржи една туку четири сценарија за иднината, кои не се ни планови ни…