Browsing Tag

Скопски аквадукт

Скопскиот аквадукт исчистен, најавена негова целосна ревитализација

Во октомври 2016 година во предизборието за предвремените парламентарни избори (11.12.2016), СДСМ ја  обвини тогашната власт предводена од ВМРО-ДПМНЕ за уништување и целосна негрижа за скопскиот аквадукт. Тогаш Роберт Алаѓозовски…