Browsing Tag

спортски комплекс

Не е почната изградбата на спортскиот комплекс СРЦ „Хиподром“

Почнување со изградба на спортскиот комплекс СРЦ „Хиподром“, кој ќе вклучува изградба на игралишта за спорт и за рекреација. Рок 2014 ОБРАЗЛОЖЕНИЕ Овој проект е најавен во изборната програма на градоначалникот на Општината Гази…