Browsing Tag

спортски терени

Учениците во ОУ „Наум Наумовски Борче“ добија нови спортски терени

Проект: Изградба на спортски терени во дворот во ОУ „Наум Наумовски-Борче“. Рок: 2014 година ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Изградба на спортски терени, односно на повеќенаменско игралиште, во рамки на ОУ „Наум Наумовски Борче“ во населбата…