Browsing Tag

стаорци

Стаорци изеле дрога во полициска станица во Индија, не во С. Македонија

Текстот  нема никаква поврзаност со Македонија, настанот се случил во Индија и индиската полиција соопштила дека стаорци изеле 200 килограми запленет канабис. Насловот на текстот споделен во постот претставува типичен пример на комбинација…