Browsing Tag

стипендии во странство

Секоја година се доделуваат стипендии за студирање во странство

Проект: СТИПЕНДИИ ЗА СТУДИРАЊЕ ВО СТРАНСТВО Евидентни се заложбите за интернационализацијата на високото образование, со цел позиционирање на Република Македонија како атрактивна дестинација за странски наставници, истражувачи…