Browsing Tag

свештени лица

Смртните случаи од ковид не растат со бројот на вакцинираните

Вакцинацијата не допринесува за смртноста во С. Македонија, а за тоа има повеќе показатели. Како еден од тие показатели е фактот што смртноста во државата почна да расте уште пред воопшто да постои вакцината и земјава за првпат во 2019…