Browsing Tag

Света Гора

Снимка од Русија, претставена како да е од Света Гора и како да ја прикажува Богородица

Видеото не е снимено на Света Гора, ниту, пак, на него е прикажана Богородица. На Јутјуб каналот РЕАЛЬНАЯ ИНФА, на 19 ноември 2021 година, објавено е истото видео со напомена дека „турист застанал на гората Алтај“ и го снимил. Во описот под…