Browsing Tag

Свети Стефан – Охрид

Зголемен бројот на пациенти со кардиоваскуларни болести во охридскиот регион

Ковид-19 е мултиорганско заболување кое ги афектира не само белите дробови, туку и целиот кардиоваскуларен систем резултирајќи со различен степен на компликации, од полесни до потешки компликации поврзани со летален исход, велат лекарите.…