Browsing Tag

Теферич

Изграден детскиот парк кај Теферич

Изградба на детски парк кај месноста Теферич.  (Рок за реализација: јули 2014 ) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ново детско игралиште во Теферич е изградено во август 2015 година. „ Изградба на детски парк кај месноста Теферич “, …