Browsing Tag

трка

Стефковски не шетал со вистински пиштол, туку означил старт на трка со сигнален пиштол

Објавата неточно тврди дека градоначалникот Стефковски шетал со вистински пиштол и глумел шериф. Станува збор за отворање на спортска манифестација и спортски игралишта во Гази Баба, а градоначалникот Стефковски означил старт на атлетска…