Browsing Tag

украинско знаме

Словачки пратеници не истураат вода врз украинското знаме оти им „дошло преку глава рекламирањето на…

Со споделувањето на видео материјалот јавноста се доведува во заблуда дека настанот се случил неодамна, односно по инвазијата на Русија врз Украина и дека Словачка ѝ откажува поддршка на Украина. Видеото е снимено на 8 февруари годинава,…