Browsing Tag

веб-сајт

БЈН: Некој со неовластен пристап направил измени на сајтот, проблемите се отстранети

Бирото за јавни набавки денес поднело барање до Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти (MKD-CIRT) и до Агенцијата за електронски комуникации за обезбедување услуга за надворешна сајбер-безбедносна проверка на…