Browsing Tag

Виенска конвенција

Дипломатите не ја прекршиле Виенската конвенција

На 14.04.2016 година, во интервјуто за МТВ со новинари - уредници од неколку телевизии (делот цитиран подолу е извадок од дел од интервјуто пренесено на Телма Телевизија), претседателот Ѓорѓе Иванов, критикувајќи ги претставниците на…