Browsing Tag

Вимблдон

Пандемијата е вистинска, а спортските натпревари се одвиваат по протоколи

Да се тврди дека показател за вистинитоста на пандемијата е тоа дали Вимблдон ќе биде стопиран или не, претставува манипулација. Зошто? Затоа што сите што ќе бидат гледачи на шампионатот, ќе мора да следат строги критериуми за влез. Како…