Browsing Tag

залихи

Нема „мобилизација” на НАТО

Во насловот на текстот споделен во постот се содржи зборот „мобилизација" што асоцира на тоа дека во НАТО се случува она што се случува во Русија по одлуката на претседателот Путин, да се мобилизираат 300 илјади лица за да се борат во…