Browsing Tag

жени претприемачки

Започнати се активности за помош на жените претприемачки во руралните средини

Во предизборниот период од 2016 г. СДСМ во својата програма го даде и следното ветување, за кое оценката е дека е во тек на реализација: Ќе воведеме програми за помагање на развојот на жените-претприемачи во руралните области.…