Browsing Tag

жртва

Објавата лажно тврди дека Данка Илиќ била жртва на трговија со деца

Случајот со малата Данка Илиќ според официјалната истрага не е поврзан со трговија со луѓе, туку е изолиран случај во кој двајцата осомничени, според она што го изјави министерот за внатрешни работи на Србија, биле во службено возило коешто…