Категорија...

Зоран Јовановски

Зоран Јовановски: Просечната нето плата во март годинава е пониска од онаа од ланскиот јуни

Просечната месечна нето плата по работник исплатена во март годинава е пониска од онаа од ланскиот јуни, а во меѓувреме пораснаа цените на сите основни производи.