Browsing Tag

36 часа

Пократко работно време за администрацијата е барање на синдикатот и на дел од научната јавност

Големиот прав, што се крена околу предлогот за пократко работно време за администрацијата, може да се протолкува и предизборно, но причините за тоа се барање на синдикатите, како и на дел од научната јавност. Несомнено, пократко работно…