Browsing Tag

Андреас Ноак

Андреас Ноак не е убиен, а графен хидроксид не постои во вакцините против ковид (КОРЕКЦИЈА)

Смртта на хемичарот Андреас Ноак од страна на антивакциналните кругови беше масовно злоупотребувана за ширење невистини за составот на вакцините и за причините на неговата смрт. Не е точно дека Ноак бил убиен поради наводно истражување,…

Германскиот хемичар не бил убиен, бидејќи „ја зборувал вистината за вакцините“, туку починал од…

Германскиот хемичар Ноак не открил дека во вакцините има графен оксид, затоа што вакцините не содржат графен оксид, а тоа го потврдуваат многу светски медицински експерти, за што „Вистиномер“ досега има пишувано во неколку наврати. Докторот…