Browsing Tag

Анхоч

Лажен попуст на Фејсбук нуди „нинтендо свич олед“ за 123 денари

Оваа објава на Фејсбук го користи името на ланецот продавници за ИТ опрема „Анхоч“ за да го привлече вниманието на корисниците, но нема никаква формална врска помеѓу оваа продавница и овие измамници, за што од „Анхоч“ излегоа со реакција и…