Browsing Tag

Атина

Сцена од филм на Нетфликс, прикажана како да е од демонстрациите во Франција

Виралната фотографија споделена во постот не датира од јули 2023 година, туку станува збор за скриншот, односно снимка од минатогодишниот филм на Нетфликс, „Атина“, од францускиот режисер Роман Гаврас

Прислушувани разговори – сет 24: „Новинарска“ бомба

Како партијата ВМРО-ДПМНЕ ја води „својата“ медиумска империја, како се нарачуваат прилози и текстови, како се контролира работата со МРТ, но и приватните медиуми, но и што уредниците и сопствениците добиваат за возврат, дознаваме…