Browsing Tag

атлетска патека

Стефковски не шетал со вистински пиштол, туку означил старт на трка со сигнален пиштол

Објавата неточно тврди дека градоначалникот Стефковски шетал со вистински пиштол и глумел шериф. Станува збор за отворање на спортска манифестација и спортски игралишта во Гази Баба, а градоначалникот Стефковски означил старт на атлетска…

Обновена е атлетската патека на спортскиот центар во Кавадарци

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев во кампањата за локалните избори (октомври 2017 година),  во рамки на реконструкција на спортскиот центар „Јасмин“  вети и: Обновување на трим патеката на СЦ „Јасмин“     ОБРАЗЛОЖЕНИЕ:…

Велес доби уреден градски стадион, но не и нова трибина и атлетска патека

Проект: Уредување на статусот на градскиот стадион Опис: Ќе пристапиме кон расчистување на имотно-правните односи на градскиот стадион за да припадне во владение на Општината, со што ќе се создадат предуслови за успешна…