Browsing Tag

буџет за земјоделство

Достоинството на земјоделците се враќа со повеќе пари

Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Љупчо Николовски го презентираше предлог - буџетот за неговиот сектор за 2018 година, при што оценуваме дека постои недоследност во дел од изјавата: Со Предлог буџетот за…