Browsing Tag

Бунарџик

Твоето предизборно ветување звучи познато: Индиските фабрики за ретровизори „во рикверц“

Продолжува соработката на едно радио и „Вистиномер“. Во четвртата радиоемисија „Твоето предизборно ветување звучи познато“, која радиото „Индекс“ ја реализира во соработка со „Вистиномер“, ветувањето што слушателот требаше да го…

Ветените 12 милиони евра од „Мадерсон“ од „Бунарџик“ ги одвеа ветрот

Дека „Мадерсон“ не изградила фабрики во Бунарџик можеме да увериме и преку веб-сајтот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони. Во делот Корисници оваа индиска компанија не фигурира