Browsing Tag

Доха

Не е точно дека судот во Катар побарал тенисерките да играат во абаја и никаб

Фотографијата којашто е искористена во постот што го рецензираме не е од тениски турнир во Катар.На веб-страницата на Женската тениска асоцијација објавено е упатство со правила, меѓу другото и за дрес-кодот на учесничките во 2021 година,…