Browsing Tag

Дубаи

Во видеото има делумно стари снимки кои не се од поплавите во Дубаи

Огромните врнежи од дожд што го погодија Дубаи, во објавата што ја рецензираме се делумно претставени со стари и неповрзани видеа од други елементарни непогоди, или од постар датум, или од друго место

Шеикот на Дубаи не рекол дека дедо му јавал камила, тој вози Мерцедес, а правнукот повторно ќе јава…

Шеикот Мухамед Бин Рашид Ал Мактум никогаш не изјави вакво нешто, иако погрешно атрибуираната наводна изјава е широко распространета во светски рамки, кај голем број корисници на социјалните мрежи во различни говорни подрачја