Browsing Tag

Џорџ Олесен

Не е вистина дека најсилниот човек на светот е убиен со вакцина

Целото тврдење дека вакцината го убила данецот Џорџ Олесен е манипулација. Да, тој бил вакциниран, но во постот е испуштено да се каже дека се соочувал со други здравствени проблеми повеќе години наназад. Исто така, Олесен не е сегашен,…