Browsing Tag

експеримент

Бил Гејтс не го затемни Сонцето и тоа не е причината за високите температури

Проектот, на кој што се повикува оваа објава на „Фејсбук“, не е на Бил Гејтс туку го спроведува универзитетот Харвард, односно програмата за истражување на соларно геоинженерство. Единствената поврзаност на Гејтс со овој проект е што тој е…