Browsing Tag

фото

Реклама со фото од девојка во бикини на камион не е никакво чудо

Пост на Фејсбук преку кликбејт наслов се обидува да привлече што повеќе внимание од читателите, манипулирајќи ги дега ќе видат „нешто неверојатно“. Постот, имено, пренесува напис со наслов „(ФОТО I8+) Немa дa верувaте што се појaви нa…