Browsing Tag

фрижидер

Русинот се криел во фрижидер од судски извршители во 2015 година, а не бегал од мобилизацијата на…

Видеото прикажано во постот не е  сегашно и воопшто не се однесува на  мобилизирање на руски војници за да учествуваат во воената инвазија на Русија врз Украина. Клипот е од 2015 година и прикажува судски извршители кои бараат престапник…