Browsing Tag

Индустриска зона Мауцкер

Неисполнето: Не е изградена индустриската зона Мауцкер

На 9 февруари 2014 година, градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески најави дека нацрт-планот за индустриската развојна зона за локалитетот Мауцкер е во завршна фаза, и дека за неколку месеци Општината ќе започне со реализација…