Browsing Tag

измислена изјава

Измислена изјава на Черчил со години се шири на Фејсбук

Не е вистина дека Черчил изјавил дека целата историја на Европа е поврзана со Македонија и затоа сите ја негираат, како и проширениот дел од изјавата  прикажан во постот што го рецензираме. Во објавата не е посочен никаков извор, ниту пак,…