Browsing Tag

камен-темелник

Смеат ли министрите да присуствуваат на камен – темелници во предизборен период?

Анлитичарите различно гледааат на присуството на вицепремиерот за економски прашања и на министерот без ресор на поставувањето камен - темелник на  турската компанија „Чагатај Кабло“ во зоната во Бунарџик. За едни е спорно, а за други -…