Browsing Tag

КГБ

Ковид-19 не е измама, туку таквото тврдење е манипулација и лага

Комплетно несериозно е да се кажува дека ковид-19 е измама, во ситуација кога во болниците има голем наплив на пациенти,  се отвораат нови и нови одделенија за да се најде кревет повеќе, медицинскиот кадар е изморен, а процесот на…