Browsing Tag

курс

Не е покачен курсот на еврото

Одлука за намалување на вредноста на домашната валута во однос на странските валути - еврото,  нема донесено ниту Владата, ниту Народната банка на  Република Северна Македонија. Од Народната банка  демантираа дека е покачен курсот на…