Browsing Tag

Локален пат Чегране

Асфалтиран e локалниот пат Чегране – Тумчевиште, (Гостивар)

Проект: Санирање на локалниот пат Чегране -Тумчевиште, (Гостивар) Вредност: 13.1 милони денари Рок на реализација: 2014-2015 ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Санирање на локалниот пат Чегране-Тумчевиште, (Гостивар), беше еден од…