Browsing Tag

мултимедијалне центар

Штип доби Мултимедијален центар

Проект: Изградба на мултимедијален центар За да им излеземе в пресрет на потребите на младите од општината со цел забава, дружење и уметничко творештво, во Општина Штип ќе направиме напори да обезбедиме средства од донатори и да…