Browsing Tag

ниски примања

Meта факт: Владата само делумно ја оствари финансиската помош за родителите со ниски примања

Иако парите не се исплатени за изминатите месеци, МОН неодамна го објави и четвртиот јавен повик за финансиска поддршка на основци и средношколци од семејства чии приходи во месецот не надминуваат 50.000 денари Експремиерот…