Browsing Tag

новогодишни пакетчиња

ЈП „Национална радиодифузија“ не потрошила 1.315.500 евра за новогодишни пакетчиња

Откако информацијата се рашири со голем интензитет и реакциите почнаа да се зголемуваат, ЈП „Национална радиодифузија“ на својата веб-страница објави  демант во којшто појаснува дека е направена техничка грешка и дека таа е исправена.…