Browsing Tag

очна болница

Рекламата за наводен лек кој го враќа видот е лажна

Не е вистина дека е пронајден чудотворен лек  кој го враќа видот, како што се тврди во постот,  таков лек именуван како „О капс“ не е регистриран во С. Македонија. Приказната за некаков иноватор на овој лек, македонски студент Емил…