Browsing Tag

одложување

Писмо до комесарот Хан од 70 граѓански организации: Нема услови за избори во април 2016

НА ЈАН 14, 16 • ОД NVO INFOCENTAR • Повеќе од 70 граѓански организации, платформи и иницијативи упатија заедничкото писмо до еврокомесарот Јоханес Хан и другите меѓународни фактори активни во решавањето на политичката криза во…