Browsing Tag

официјални лица

Измените во Кривичниот законик треба да донесат нулта толеранција кон нападите и заканите врз…

Отсега обвинителството ќе мора да ги прибира доказите по службена должност наместо новинарот да пријавува дека е нападнат и да се изложува на трошоци во судска постапка. Од Министерството за правда за „Вистиномер“ велат дека нивната работна…