Browsing Tag

олимпијада

Порно актерка прикажана како Славица од Свети Николе

Со пребарување на Интернет никаде не може да се најде информација дека Славица од Свети Николе освоила прво место на олимпијада по физика во Пекинг. Ако имало нешто такво, сигурно медиумите ќе известиле за тоа. Како што покажа нашето…