Browsing Tag

оториноларинголог

Инхалацијата на пареа не штити од заразување со коронавирусот и не лечи ковид-19

Нема докази дека вдишувањето на пареа функционира како третман за коронавирус, напротив тоа може да биде штетно, изјави за „Вистиномер“ доктор Симона Сапунџија, специјализант по оториноларингологија. Д-р Бенџамин Нојман, експерт за…