Browsing Tag

патарини

Прислушувани разговори – сет 30: Никола Младенов

Прислушуваните разговори презентирани во овој сет покажуваат дека образложението на власта за загинувањето на Никола Младенов не „држи вода“, рече Заев на прес-конференцијата на која го презентираше овој сет. Тоа го гледаме и од…

ВМРО-ДПМНЕ: Модернизација и електронска наплата на патарините

Јавниот повик за реализација на електронска наплата на патарините е во завршна фаза. Се очекува до јуни 2014 година да биде склучен договор, а рокот за реализација на проектот е 18 месеци по склучувањето на договорот. Модернизацијата на…