Browsing Tag

План за итни реформски приоритети

Ќе се подобри ли здравствената заштита на затворениците?

Владата на Република Македонија во рамките на Планот за итните реформски приоритети „3-6-9“ го вети следното, за кое оценуваме дека е во тек: Пренесување на надлежноста за здравствена заштита на затворениците од Министерството за…